Journal vragen voor Zelfliefde

Creëer je eigen zelfliefde journal.

zelfliefde

Schrijven in een journal is een enorm krachtige tool in zelfbevrijding. Het gaat verder dan gewoon schrijven in je dagboek. Ik ben een groot voorstander van journallen en het heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn eigen zelfbevrijding. Er zijn vele dingen waarvoor je dit in kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld je emoties van je afschrijven, een dankbaarheidsdagboekje bijhouden en journallen om te manifesteren. Deze dingen zijn allemaal heel waardevol.

In deze blog wil ik het met je hebben over journal vragen om je zelfliefde te vergroten. Waar zelfliefde eigenlijk iets heel gevoelsmatigs is, kun je er zo op een hele praktische manier mee aan de slag gaan. Waarbij je de antwoorden wel uit je ZELF haalt. Want dat is wat zelfliefde voor mij uiteindelijk betekent. Het is de Liefde die al in jeZELF aanwezig is en die je weer voor jezelf mag gaan inzetten.

Hieronder deel ik vijf vragen (plus variaties) met je en onderzoeken we hoe deze kunnen bijdragen aan het vergroten van je zelfliefde.

Kanttekening vooraf

Het gaat er niet om dat je jezelf ‘moet’ verbeteren. Vanuit je ziel ben je al heel en compleet. Het zijn kleine dingen die je net wat meer zelfliefde, vervulling, vreugde, voldoening en rust geven. Omdat je jezelf dat gunt.

Om het klein te houden, richten we ons met de vragen op vandaag. Elke dag heb je opnieuw de mogelijkheid om weer iets voor je zelfliefde te doen. Ook wanneer het gisteren niet gelukt is. Bovendien is je energieniveau elke dag anders.

Het gaat hier dus om kleine antwoorden, om dingen die niet veel tijd kosten. Wanneer het grote dingen zijn, komt het vaak vanuit perfectionisme en je ego. Daarom starten we met verbinden met ons hart, zodat we antwoorden uit onze intuïtie krijgen.

Wat is het beste moment om te schrijven in je journal?

Een fijn moment om onderstaande vragen aan jezelf te stellen, is in de ochtend. Dan kun je er direct die dag mee aan de slag gaan, het geeft als het ware richting aan je dag. De vraag waar je dankbaar voor bent of trots op bent, kun je natuurlijk ook aan het eind van de dag doen. De meeste vragen hieronder zijn zo geschreven dat je ze voor vandaag stelt, maar je kunt daar natuurlijk ook morgen van maken wanneer je aan het einde van de dag journalt. Het is dan wel fijn als je de antwoorden ergens neerlegt waar je ze de volgende ochtend weer tegen komt. En om dan even te voelen of de antwoorden nog passen bij je energieniveau van vandaag.

Voorbereiding op de vragen

Neem voordat je gaat schrijven even een moment om tot jezelf te komen. Misschien vind je het fijn om eigen plek te hebben waar je vaker kunt schrijven.

Wanneer je voelt dat er veel gedachten in je hoofd zitten of je veel emoties ervaart, is het vaak fijn om deze eerst even (in een apart journal of op een los papier) op te schrijven. Je mag gewoon alles opschrijven wat er in je opkomt, zonder oordeel, alles mag er zijn. Door dit van je af te schrijven, maar je ruimte voor je innerlijke stem.

Om contact te maken met je intuïtie kun je een hand op je hart plaatsen en contact maken met de warmte in je hart. Adem een paar keer rustig in en uit door je hart. Voel de warmte en liefde maar die diep binnenin je hart aanwezig is. Dat is de bron waar we onze antwoorden uit gaan halen.

Start met schrijven

Wanneer je er klaar voor bent, dan kun je één of meerdere van onderstaande vragen voor jezelf opschrijven en het antwoord dat in je opkomt opschrijven. Het eerste antwoord wat in je opkomt klopt.

Schrijf eerst alles op. Pas achteraf check je of het antwoord warm voelt en ruimte geeft. Als het verkrampend aanvoelt, dan was het je ego. Stem je dan eerst opnieuw af op je hart en stel je vraag opnieuw. Het is niet erg als er de eerst keren niets komt of als er in het begin steeds dezelfde antwoorden komen. Op een gegeven moment zul je merken dat er andere antwoorden naar boven komen.

Je mag het zien als een experiment, het hoeft niet te lukken, alleen al het feit dat je hier tijd voor vrijmaakt is een uiting van zelfliefde. Je traint hiermee als het ware je zelfliefde spier en je innerlijke stem.

Vragen die je kunt stellen in je journal (+ variaties):

1.     Wat heb ik vandaag van mijzelf nodig? (Hoe kan ik vandaag voor mijzelf zorgen?)

Met deze vraag geef je aan dat je er voor jezelf wilt zijn en dat je voor jezelf wilt zorgen. Vaak zijn we druk met zorgen voor anderen, en vergeten we onszelf. Terwijl we eerst goed voor onszelf mogen zorgen, voordat we voor anderen kunnen zorgen.

Er zijn een aantal variaties te verzinnen op deze journal vraag om deze specifieker te maken, bijvoorbeeld:

Wat heeft mijn lichaam vandaag nodig?

Wat hebben mijn emoties vandaag nodig? Bv van je afschrijven, kleuren, wandelen, er met iemand over praten

Wat hebben mijn gedachten vandaag nodig? Etc.

Hier komen vaak basis antwoorden uit, zoals meer rust, meer mediteren, van mij afschrijven, sporten etc. Probeer het antwoord concreet te maken, bijvoorbeeld dat je vanavond om 20:00 uur naar bed wilt, dat je vijf minuten gaat mediteren, of dat je vandaag een half uurtje gaat wandelen.

Zorg dat het haalbare stapjes zijn – en heel belangrijk – en dat je ze ook echt uit gaat voeren. Want als je dat niet doet, ook al heb je daar een heel goede reden voor, en je doet het iedere keer niet, dan geef je jezelf onbewust het signaal dat je jezelf niet belangrijk genoeg vindt. Ook al vindt je jezelf wel belangrijk en bedoel je het niet zo, je onderbewustzijn voelt het wel zo. En dat is precies het tegenovergestelde van wat we willen. Dus als je nu al weet dan een half uur wandelen niet lukt, wat is dan wel haalbaar? Zo kun je elke dag een klein stapje, met de energie die je op dat moment hebt.

2.     Welke (kleine) stap kan en wil ik vandaag zetten voor hetgeen ik wil creëren?

Dit is een hele fijne vraag wanneer je naar iets toe aan het werken bent, wanneer je in een proces van manifesteren zit. Vaak is dit ook gerelateerd aan je zielsmissie, aan hetgeen je als ziel wil brengen op aarde. Ook al is hetgeen je verlangt heel groot, toch begint het altijd met de eerste kleine stapjes om hier naartoe te werken. Door specifiek in je vraag te zetten dat het om een stapje gaat wat je nu wilt en kunt creëren, hou je rekening met je eigen mogelijkheden op dit moment. Met je eigen energie. En dat is een hele belangrijke uiting van zelfliefde. Toch zet je wel een stapje, al is het maar een mini-stapje, omdat je jezelf ook je dromen en verlangens gunt. Dat maakt deze vraag super waardevol.

3.     Waar heb ik vandaag zin in om te doen? (wat geeft mij vreugde en plezier?)

Met deze vraag zorgen we voor ons innerlijk kind en dat is een hele mooie manier om met zelfliefde bezig te zijn. Je kunt journallen heel goed inzetten voor het helen van je innerlijk kind, maar vandaag richten we ons juist op het creëren van ruimte voor vreugde en plezier voor je innerlijk kind. Dit zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van je leven, omdat je jezelf dit vanuit zelfliefde gunt.

Het kan zijn dat er iets in je opkomt, wat al langer in je gedachten zat, maar wat je steeds weer wegwuift. Omdat je denkt dat je het niet kunt, dat het ‘vreemd’ is, of omdat je denkt dat je beter iets nuttigs kunt doen. Juist door deze dingen wél (voor je innerlijk kind) te doen, kun je op een vreugdevolle manier oude patronen doorbreken.

Vergeet niet, je innerlijk kind is ook heel avontuurlijk en wil graag ontdekken en experimenteren. Een mooie variatie op deze vraag is dan ook:

Waar ben ik vandaag nieuwsgierig naar?

Of: Wat wil ik vandaag ontdekken?

Geef jezelf de toestemming om het te proberen. Het hoeft niet te lukken, het hoeft niet nuttig te zijn, en als achteraf blijkt dat je het toch niets vindt, dan is dat ook helemaal oké. Maar je hebt het wel geprobeerd. Sta jezelf toe te genieten van de ontdekkingstocht en volg je vreugde en nieuwsgierigheid.

4.     Hoe kan ik mijzelf nog iets meer rust geven?

Deze vraag is ook super waardevol, omdat jezelf de rust gunnen echt een uiting van zelfliefde is. Vanuit je zelf ben je al helemaal goed en is alles al helemaal goed. Je bent precies waar je nu mag zijn en je mag jezelf de rust gunnen. Je hoeft jezelf niet continu te verbeteren. Dat mag wel, alleen de basis is dat je dit vanuit rust kunt doen omdat je dat jezelf gunt. Het kan dus zijn dat hier een antwoord omhoog komt dat er dingen van je actielijst af mogen. Dat je vandaag even niet dan nieuwe zelfhulpboek hoeft te lezen, of dat je een paar extra rustmomenten in je dag mag plannen. Om gewoon even een kopje thee drinken bijvoorbeeld, zonder iets te moeten.

5.     Waar ben ik mijzelf vandaag dankbaar voor?

Als afsluiter een super krachtige vraag om praktisch met je zelfliefde aan de slag te gaan. Vaak staan we nauwelijks stil bij wat er goed gaat en wat we goed gedaan hebben, en focussen we ons alleen op hoe we nog verder kunnen verbeteren. Echter wanneer we ons richten op dankbaarheid, dan gaan we daar nog meer van aantrekken. Je zegt daarmee ook tegen jezelf dat je dat belangrijk vond, waardoor het makkelijker wordt om zoiets nog een keer te doen. Ze zeggen niet voor niets dat dankbaarheid gelukkig maakt. Je mag eerst dankbaar zijn voor wie je nu bent en wat je allemaal gedaan hebt, en vanuit die rust kun je nog meer creëren waar je jezelf dankbaar voor bent.

Een variatie op deze vraag is: waar ben ik vandaag trots op dat ik dat heb gedaan? Ook, en misschien wel juist, hierbij mag je het heel klein houden. Ook wanneer je bijvoorbeeld een ruzie hebt gehad waar je echt niet blij mee bent, dan kun je juist trots op jezelf dat je het achteraf goedgemaakt hebt. Focus je op wat er in je ogen goed ging en wees daar trots op en dankbaar voor.

Deze vraag voor dankbaarheid is ook enorm krachtig om gevoelens van schuld te verminderen en ook in pittige periodes de lichtpuntjes te blijven zien.

Tip: Maak een zelfliefde journal

Je kunt de vragen natuurlijk, na afstemming, ook gewoon in je hoofd stellen. En dat kan zeker ook goed werken. Echter door de antwoorden op te schrijven, kun je ze extra bekrachtigen. Je maakt als het ware een commitment met jezelf en je zult zien dat je de afspraken met jezelf maakt ook makkelijker kunt onthouden (en daardoor ook eerder nakomt!).

Je kunt deze vragen in je gewone journal opschrijven, of misschien schrijf je ze wel op in je telefoon, maar het is extra fijn om er een apart Zelfliefde Journal voor te maken. Misschien wil je jezelf een mooi journal cadeau geven. Of je versiert een journal met afbeeldingen, tekeningen of stickers die jou een fijn gevoel geven. Door met aandacht een zelfliefde journal voor jezelf te creëren, geef je je onderbewustzijn als het ware een extra signaal dat je jezelf belangrijk vindt.

Rode draad

Wanneer je je antwoorden in de loop van de tijd terugleest, dan zul je zien dat bepaalde antwoorden steeds terugkomen. Je zult als het ware een rode draad ontdekken.

En wat helemaal waardevol is, je zult zien hoe ver je al gegroeid bent én dat al die wijsheid voor die stapjes uit jezelf komt. Door het af en toe terug te lezen, vergroot je je zelfvertrouwen en je zelfliefde! Ook wanneer je even in een dipje zit, kun je je journal erbij pakken.

Zo werk je niet alleen vandaag aan je zelfliefde, maar creëer je ook iets moois voor je toekomstige zelf!

Posted in

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.

Creëer je eigen zelfliefde journal.

zelfliefde

Schrijven in een journal is een enorm krachtige tool in zelfbevrijding. Het gaat verder dan gewoon schrijven in je dagboek. Ik ben een groot voorstander van journallen en het heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn eigen zelfbevrijding. Er zijn vele dingen waarvoor je dit in kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld je emoties van je afschrijven, een dankbaarheidsdagboekje bijhouden en journallen om te manifesteren. Deze dingen zijn allemaal heel waardevol.

In deze blog wil ik het met je hebben over journal vragen om je zelfliefde te vergroten. Waar zelfliefde eigenlijk iets heel gevoelsmatigs is, kun je er zo op een hele praktische manier mee aan de slag gaan. Waarbij je de antwoorden wel uit je ZELF haalt. Want dat is wat zelfliefde voor mij uiteindelijk betekent. Het is de Liefde die al in jeZELF aanwezig is en die je weer voor jezelf mag gaan inzetten.

Hieronder deel ik vijf vragen (plus variaties) met je en onderzoeken we hoe deze kunnen bijdragen aan het vergroten van je zelfliefde.

Kanttekening vooraf

Het gaat er niet om dat je jezelf ‘moet’ verbeteren. Vanuit je ziel ben je al heel en compleet. Het zijn kleine dingen die je net wat meer zelfliefde, vervulling, vreugde, voldoening en rust geven. Omdat je jezelf dat gunt.

Om het klein te houden, richten we ons met de vragen op vandaag. Elke dag heb je opnieuw de mogelijkheid om weer iets voor je zelfliefde te doen. Ook wanneer het gisteren niet gelukt is. Bovendien is je energieniveau elke dag anders.

Het gaat hier dus om kleine antwoorden, om dingen die niet veel tijd kosten. Wanneer het grote dingen zijn, komt het vaak vanuit perfectionisme en je ego. Daarom starten we met verbinden met ons hart, zodat we antwoorden uit onze intuïtie krijgen.

Wat is het beste moment om te schrijven in je journal?

Een fijn moment om onderstaande vragen aan jezelf te stellen, is in de ochtend. Dan kun je er direct die dag mee aan de slag gaan, het geeft als het ware richting aan je dag. De vraag waar je dankbaar voor bent of trots op bent, kun je natuurlijk ook aan het eind van de dag doen. De meeste vragen hieronder zijn zo geschreven dat je ze voor vandaag stelt, maar je kunt daar natuurlijk ook morgen van maken wanneer je aan het einde van de dag journalt. Het is dan wel fijn als je de antwoorden ergens neerlegt waar je ze de volgende ochtend weer tegen komt. En om dan even te voelen of de antwoorden nog passen bij je energieniveau van vandaag.

Voorbereiding op de vragen

Neem voordat je gaat schrijven even een moment om tot jezelf te komen. Misschien vind je het fijn om eigen plek te hebben waar je vaker kunt schrijven.

Wanneer je voelt dat er veel gedachten in je hoofd zitten of je veel emoties ervaart, is het vaak fijn om deze eerst even (in een apart journal of op een los papier) op te schrijven. Je mag gewoon alles opschrijven wat er in je opkomt, zonder oordeel, alles mag er zijn. Door dit van je af te schrijven, maar je ruimte voor je innerlijke stem.

Om contact te maken met je intuïtie kun je een hand op je hart plaatsen en contact maken met de warmte in je hart. Adem een paar keer rustig in en uit door je hart. Voel de warmte en liefde maar die diep binnenin je hart aanwezig is. Dat is de bron waar we onze antwoorden uit gaan halen.

Start met schrijven

Wanneer je er klaar voor bent, dan kun je één of meerdere van onderstaande vragen voor jezelf opschrijven en het antwoord dat in je opkomt opschrijven. Het eerste antwoord wat in je opkomt klopt.

Schrijf eerst alles op. Pas achteraf check je of het antwoord warm voelt en ruimte geeft. Als het verkrampend aanvoelt, dan was het je ego. Stem je dan eerst opnieuw af op je hart en stel je vraag opnieuw. Het is niet erg als er de eerst keren niets komt of als er in het begin steeds dezelfde antwoorden komen. Op een gegeven moment zul je merken dat er andere antwoorden naar boven komen.

Je mag het zien als een experiment, het hoeft niet te lukken, alleen al het feit dat je hier tijd voor vrijmaakt is een uiting van zelfliefde. Je traint hiermee als het ware je zelfliefde spier en je innerlijke stem.

Vragen die je kunt stellen in je journal (+ variaties):

1.     Wat heb ik vandaag van mijzelf nodig? (Hoe kan ik vandaag voor mijzelf zorgen?)

Met deze vraag geef je aan dat je er voor jezelf wilt zijn en dat je voor jezelf wilt zorgen. Vaak zijn we druk met zorgen voor anderen, en vergeten we onszelf. Terwijl we eerst goed voor onszelf mogen zorgen, voordat we voor anderen kunnen zorgen.

Er zijn een aantal variaties te verzinnen op deze journal vraag om deze specifieker te maken, bijvoorbeeld:

Wat heeft mijn lichaam vandaag nodig?

Wat hebben mijn emoties vandaag nodig? Bv van je afschrijven, kleuren, wandelen, er met iemand over praten

Wat hebben mijn gedachten vandaag nodig? Etc.

Hier komen vaak basis antwoorden uit, zoals meer rust, meer mediteren, van mij afschrijven, sporten etc. Probeer het antwoord concreet te maken, bijvoorbeeld dat je vanavond om 20:00 uur naar bed wilt, dat je vijf minuten gaat mediteren, of dat je vandaag een half uurtje gaat wandelen.

Zorg dat het haalbare stapjes zijn – en heel belangrijk – en dat je ze ook echt uit gaat voeren. Want als je dat niet doet, ook al heb je daar een heel goede reden voor, en je doet het iedere keer niet, dan geef je jezelf onbewust het signaal dat je jezelf niet belangrijk genoeg vindt. Ook al vindt je jezelf wel belangrijk en bedoel je het niet zo, je onderbewustzijn voelt het wel zo. En dat is precies het tegenovergestelde van wat we willen. Dus als je nu al weet dan een half uur wandelen niet lukt, wat is dan wel haalbaar? Zo kun je elke dag een klein stapje, met de energie die je op dat moment hebt.

2.     Welke (kleine) stap kan en wil ik vandaag zetten voor hetgeen ik wil creëren?

Dit is een hele fijne vraag wanneer je naar iets toe aan het werken bent, wanneer je in een proces van manifesteren zit. Vaak is dit ook gerelateerd aan je zielsmissie, aan hetgeen je als ziel wil brengen op aarde. Ook al is hetgeen je verlangt heel groot, toch begint het altijd met de eerste kleine stapjes om hier naartoe te werken. Door specifiek in je vraag te zetten dat het om een stapje gaat wat je nu wilt en kunt creëren, hou je rekening met je eigen mogelijkheden op dit moment. Met je eigen energie. En dat is een hele belangrijke uiting van zelfliefde. Toch zet je wel een stapje, al is het maar een mini-stapje, omdat je jezelf ook je dromen en verlangens gunt. Dat maakt deze vraag super waardevol.

3.     Waar heb ik vandaag zin in om te doen? (wat geeft mij vreugde en plezier?)

Met deze vraag zorgen we voor ons innerlijk kind en dat is een hele mooie manier om met zelfliefde bezig te zijn. Je kunt journallen heel goed inzetten voor het helen van je innerlijk kind, maar vandaag richten we ons juist op het creëren van ruimte voor vreugde en plezier voor je innerlijk kind. Dit zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van je leven, omdat je jezelf dit vanuit zelfliefde gunt.

Het kan zijn dat er iets in je opkomt, wat al langer in je gedachten zat, maar wat je steeds weer wegwuift. Omdat je denkt dat je het niet kunt, dat het ‘vreemd’ is, of omdat je denkt dat je beter iets nuttigs kunt doen. Juist door deze dingen wél (voor je innerlijk kind) te doen, kun je op een vreugdevolle manier oude patronen doorbreken.

Vergeet niet, je innerlijk kind is ook heel avontuurlijk en wil graag ontdekken en experimenteren. Een mooie variatie op deze vraag is dan ook:

Waar ben ik vandaag nieuwsgierig naar?

Of: Wat wil ik vandaag ontdekken?

Geef jezelf de toestemming om het te proberen. Het hoeft niet te lukken, het hoeft niet nuttig te zijn, en als achteraf blijkt dat je het toch niets vindt, dan is dat ook helemaal oké. Maar je hebt het wel geprobeerd. Sta jezelf toe te genieten van de ontdekkingstocht en volg je vreugde en nieuwsgierigheid.

4.     Hoe kan ik mijzelf nog iets meer rust geven?

Deze vraag is ook super waardevol, omdat jezelf de rust gunnen echt een uiting van zelfliefde is. Vanuit je zelf ben je al helemaal goed en is alles al helemaal goed. Je bent precies waar je nu mag zijn en je mag jezelf de rust gunnen. Je hoeft jezelf niet continu te verbeteren. Dat mag wel, alleen de basis is dat je dit vanuit rust kunt doen omdat je dat jezelf gunt. Het kan dus zijn dat hier een antwoord omhoog komt dat er dingen van je actielijst af mogen. Dat je vandaag even niet dan nieuwe zelfhulpboek hoeft te lezen, of dat je een paar extra rustmomenten in je dag mag plannen. Om gewoon even een kopje thee drinken bijvoorbeeld, zonder iets te moeten.

5.     Waar ben ik mijzelf vandaag dankbaar voor?

Als afsluiter een super krachtige vraag om praktisch met je zelfliefde aan de slag te gaan. Vaak staan we nauwelijks stil bij wat er goed gaat en wat we goed gedaan hebben, en focussen we ons alleen op hoe we nog verder kunnen verbeteren. Echter wanneer we ons richten op dankbaarheid, dan gaan we daar nog meer van aantrekken. Je zegt daarmee ook tegen jezelf dat je dat belangrijk vond, waardoor het makkelijker wordt om zoiets nog een keer te doen. Ze zeggen niet voor niets dat dankbaarheid gelukkig maakt. Je mag eerst dankbaar zijn voor wie je nu bent en wat je allemaal gedaan hebt, en vanuit die rust kun je nog meer creëren waar je jezelf dankbaar voor bent.

Een variatie op deze vraag is: waar ben ik vandaag trots op dat ik dat heb gedaan? Ook, en misschien wel juist, hierbij mag je het heel klein houden. Ook wanneer je bijvoorbeeld een ruzie hebt gehad waar je echt niet blij mee bent, dan kun je juist trots op jezelf dat je het achteraf goedgemaakt hebt. Focus je op wat er in je ogen goed ging en wees daar trots op en dankbaar voor.

Deze vraag voor dankbaarheid is ook enorm krachtig om gevoelens van schuld te verminderen en ook in pittige periodes de lichtpuntjes te blijven zien.

Tip: Maak een zelfliefde journal

Je kunt de vragen natuurlijk, na afstemming, ook gewoon in je hoofd stellen. En dat kan zeker ook goed werken. Echter door de antwoorden op te schrijven, kun je ze extra bekrachtigen. Je maakt als het ware een commitment met jezelf en je zult zien dat je de afspraken met jezelf maakt ook makkelijker kunt onthouden (en daardoor ook eerder nakomt!).

Je kunt deze vragen in je gewone journal opschrijven, of misschien schrijf je ze wel op in je telefoon, maar het is extra fijn om er een apart Zelfliefde Journal voor te maken. Misschien wil je jezelf een mooi journal cadeau geven. Of je versiert een journal met afbeeldingen, tekeningen of stickers die jou een fijn gevoel geven. Door met aandacht een zelfliefde journal voor jezelf te creëren, geef je je onderbewustzijn als het ware een extra signaal dat je jezelf belangrijk vindt.

Rode draad

Wanneer je je antwoorden in de loop van de tijd terugleest, dan zul je zien dat bepaalde antwoorden steeds terugkomen. Je zult als het ware een rode draad ontdekken.

En wat helemaal waardevol is, je zult zien hoe ver je al gegroeid bent én dat al die wijsheid voor die stapjes uit jezelf komt. Door het af en toe terug te lezen, vergroot je je zelfvertrouwen en je zelfliefde! Ook wanneer je even in een dipje zit, kun je je journal erbij pakken.

Zo werk je niet alleen vandaag aan je zelfliefde, maar creëer je ook iets moois voor je toekomstige zelf!

Posted in

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.