Bevrijd jouw innerlijke kracht

Hoe kun je van wilskracht naar zielskracht gaan?

kracht

Hoe kun je in je innerlijk kracht stappen? En dan bedoel ik niet je wilskracht, al kan die je zeker ook ver brengen. De vraag is echter of dat is naar hetgeen je ware zelf ten diepste verlangt? Waar jouw ziel naar verlangt?

Die innerlijke kracht komt vanuit je ziel. En soms is dat een lastige, om te weten wat je ziel verlangt. Zeker wanneer je langere tijd gericht bent geweest op overleven. Wanneer je vaak gericht bent op wat anderen van je vinden of verlangen, als je gericht bent op het zorgen voor anderen. Zonder dat dit misschien een bewuste keuze is, maar zo heb je dat altijd gedaan. Je bent dan zo goed afgestemd op de ander, dat het lastig is te voelen wat je zélf ten diepste verlangt.

Hoe weet je of dat voor jou zo is? Immers dit gaat vaak onbewust. Er zijn een aantal kenmerken waaraan je kunt herkennen dat je uit je innerlijke kracht bent. Je kunt wel vooruit komen op wilskracht, en wanneer je heel sterk bent, kun je dit vaak ook nog lang volhouden, maar je ziel zal steeds meer signalen gaan afgeven. Die signalen zou je kunnen zien als een roep van je ziel om terug te keren naar je innerlijke kracht.

Vaak begint het met een onrustig gevoel. Het gevoel zal steeds groter worden. Ook kun je gevoelens van frustratie en machteloosheid ervaren. Het is een soort onbestemd gevoel en het lukt je niet meer om voldoening uit het leven te halen. Ook niet uit dingen die je eerder wel leuk vond. Het voelt alsof je steeds meer de grip over je leven kwijtraakt.

Dit is lastig voor het ego, want die wil graag controle houden, dus die zet je wilskracht eronder. Zodat je dóór kunt gaan. Voor als die dingen waar je je verantwoordelijk voor voelt. Je baan, gezin etc. Hierdoor wordt je steeds moeier. Tot het echt niet meer gaat. Je raakt letterlijk en figuurlijk opgebrand. Je lichaam trekt steeds harder aan de bel, tot je er niet meer omheen kunt om te luisteren naar deze signalen.

Hoe kom je dan uit deze negatieve spiraal?

Er zijn een aantal stappen te onderscheiden en hoewel er een logische volgorde in zit, lopen deze stappen soms ook door elkaar, of komen ze op een later moment weer terug. Je zou het dus ook kunnen zien als ingrediënten die samen maken dat je weer in je innerlijke kracht kunt stappen, in de stroom van jouw leven.

Acceptatie

Allereerst door de accepteren dat je je nu zo voelt. Dat haalt de druk eraf. Dat opent je voor nieuwe mogelijkheden. Want om hieruit te komen is het belangrijk dat je weer naar de diepste verlangens van je ziel luistert. Maar die voel je helemaal niet meer als je nog in weerstand zit.

De eerste stap is dus om deze weerstand los te laten.

Overgave en vertrouwen

De volgende stap is erkennen dat het leven er voor je is. Ik schreef er eerder over in mijn vorige blog. Eigenlijk is dit de stap van overgave en vertrouwen. Je beseft dat je het nu misschien nog niet ziet, maar dat er nog zegeningen in deze situatie voor je liggen. Dat alles wat je nu meemaakt een ervaring voor je ziel is en dat je overal wat kunt leren.

Onderzoek de lessen

Vervolgens kun je onderzoeken wat je uit deze situatie kunt leren. Dat kan groot zijn, bijvoorbeeld dat deze burn-out je dichter bij je ziel brengt. Of dat je door deze relatiecrisis dichter bij je zelfliefde komt. Of wellicht de baan die je niet kreeg, terwijl er iets veel mooiers in het verschiet ligt dat je nu nog niet ziet. Het kan ook zijn dat je het nu nog niet, soms zie je de les pas achteraf. Maar hoe meer je het accepteert dat je het nu zo is, hoe makkelijker het inzicht tot je gaat komen. En dat kan sneller zijn dan je nu misschien denkt.

Dankbaarheid

Het mooiste is als je ook dankbaar kunt zijn voor deze lessen. Misschien lukt dat nog niet meteen en komt het later, dat is ook oké. Deze stap kan ook later in het proces terugkomen.

Vrijlaten of loslaten

De volgende stap om te onderzoeken wat de verlangens van je ziel zijn, is om te kijken wat je hiervoor nog mag loslaten zodat je je verlangens ook kunt verstaan.

Wat mag jij eerst nog vrijlaten om meer vanuit je ware zelf te leven? Welke overlevingsstrategieën, overtuigingen of patronen? Welke onverwerkte gebeurtenissen mag je eerst nog verder helen? Waar ben jij van jezelf weggegaan? Mag jij misschien eerst nog meer zelfliefde ontwikkelen? De mening van anderen loslaten? Schuldgevoel of schaamte loslaten? Oftewel: waar mag jij je ware zelf van bevrijden?

De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Vaak raakt het aan de drie pijlers van zelfbevrijding: het vergroten van je zelfliefde, het herinneren van je ziel en het helen van je innerlijk kind. Door deze drie pijlers te combineren, kun je jezelf steeds verder bevrijden. En zo komt er ruimte voor de verlangens van je ziel. Je kunt hierdoor steeds meer vanuit je ziel gaan leven.

Hoe meer je jezelf bevrijdt, hoe meer beter je de verlangens van je ziel kunt verstaan.

Verlangens van je ziel

Dat kunnen dingen in de lijn van je zielsmissie zijn: welke stap je nu mag zetten om te creëren wat je als ziel wil doen op aarde. En stiekem is dat vaak ook weer verbonden met je zielsles, wat je zelf eerst hebt geleerd. Want daarmee kun je anderen ook helpen. Misschien niet op grote schaal, het kan ook zitten in de kleinere dingen: in de opvoeding van je kinderen, of het licht zijn op donkere plekken, bijvoorbeeld als een familielid verdrietig is.

Maar het kan natuurlijk wel groter zijn. Als je echt een diep verlangen vanuit je ziel voelt, weet dat dit dan echt voor jou is weggelegd. Anders had je het verlangen niet gehad. Ik heb het dan niet over een verlangen vanuit een tekort aan iets, dat komt namelijk uit het ego. Ik heb het hier om een zielsverlangen, waarbij je diep vanbinnen voélt dat het bij je past. Ook al lijkt het heel ver weg, je mag de eerste stapjes zetten om het verlangen te volgen. Zo zet je koers in de stroom van je zielskracht. En stiekem zijn we nu ook aan het manifesteren.

Door jezelf te bevrijden kun je weer leven vanuit zielskracht. Je volgt dan de verlangens van je ziel.

Zielskracht

Wanneer je deze verlangens volgt, naar je innerlijke stem luistert, dan sta je in je kracht. Dan hebben we het niet meer over wilskracht, maar over wat ik noem zielskracht. Dat is jouw innerlijke kracht van je ziel en je kunt er altijd naar terugkeren. Het is er altijd voor jou, niemand kan jou dat afnemen.

Het is als varen op de zee van het leven. En de koers door je ziel laten bepalen. Het is een mengeling van acceptatie, overgave, lessen leren, dankbaar zijn, loslaten en naar de verlangens van je ziel luisteren en die dan ook volgen. Elke keer weer. Ook als je even van koers afwijkt. Dat innerlijke kompas is er altijd, je raakt het nooit kwijt. Het enige wat je hoeft doen is los te laten. Los te laten dat je niet precies weet waar je naar toe gaat, wat je onderweg tegenkomt, welke obstakels je treft die uiteindelijk misschien je zegeningen blijken te zijn.

Je innerlijk kompas vraagt om een open hart

Hoe zuiverder jouw hart, hoe beter je de stem van je ziel kunt verstaan. Des te beter je voelt of weet wat je mag doen, wat je volgende stap is.

Hoe doe je dat, een open hart? Eigenlijk komen we dan weer terug bij de vorige stappen. Het gaat er namelijk om dat je alles accepteert in het leven. Die relatie die uitging, kun je al je wrok loslaten? Een dierbare die je verloren hebt, kun je het verdriet werkelijk toelaten en het accepteren? Iemand die jou pijn gedaan heeft, kun je dit achter je laten?  De fouten die je gemaakt hebt, kun je jezelf hiervoor vergeven en het schuldgevoel loslaten? Durf je ondanks wat er gebeurd is, de liefde te blijven voelen? Voor jezelf, je ex, je dierbare, diegene die je pijn heeft gedaan. Dwars door alle pijn heen?

Want zodra je het verdriet echt toelaat, dan blijft de liefde over. Je kompas kan weer alle kanten uitwijzen. Ook als het pijn doet. Een kompas dat niet naar een bepaalde kant mag wijzen, werkt niet. Een kompas dat niet naar het noorden mag wijzen, is geen kompas. Het gaat erom dat je alles kunt accepteren, wat echter niet betekent dat je alles moet goedkeuren en in situaties moet blijven die niet goed voor je zijn. Maar daarover later in een andere blog.

Wat kun je nu doen?

Je kunt op elk moment gebruik maken van deze stappen en zoals eerder gezegd lopen deze door elkaar heen. Wil je meer lezen over de pijlers van zelfbevrijding, dan kan dat hier in mijn gratis e-book.

Leeuwenpoort

Wist je dat het nu een hele krachtige tijd is om weer in je innerlijke kracht te gaan staan? Om te onderzoeken hoe je nog meer vanuit je zielskracht kunt gaan leven? Wat jij nog mag bevrijden, om nog meer vanuit je innerlijke kracht te leven?

Vandaag, op 26 juli, opent namelijk de Leeuwenpoort. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat elk jaar op 8 augustus het hoogtepunt bereikt. Maar ook in de periode daarvoor, vanaf 26 juli, kun je waardevolle inzichten krijgen in waar jij je licht nog weggeeft. In welke sluiers er nog om het licht van jouw ziel hangen. In wat jij nog los mag laten zodat je jezelf verder kunt bevrijden om meer vanuit je ware zelf te leven.

De Leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld Leeuw, omdat dan de zon in dit sterrenbeeld staat. Bovendien komt rond 26 juli de ster Sirius weer boven de horizon, welke in veel oude culturen als de spirituele zon werd gezien. Dat maakt deze periode extra krachtig.

De Leeuwenpoort brengt precies aan het licht, of in je bewustzijn, welk stukje jij nu mag transformeren om meer in je innerlijke kracht te komen. Het kan zijn dat er deze periode dingen in je bewustzijn komen die je eerder nog niet kon zien.

De eerste keer dat ik kennismaakte met de Leeuwenpoort, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. In aanloop naar de Leeuwenpoort, kreeg ik ineens inzichten. Ik begreep eerst nog niet waar deze nieuwe inzichten vandaan kwamen, tot ik een mail kreeg waarin ik las dat er nu oude familiethema’s aangeraakt konden worden waar je je eerder onbewust van was. Het klopte precies.

Op de dag van de Leeuwenpoort deed ik mee aan mijn eerste Lichtactivatie. Het was alsof mijn eerdere inzichten nog duidelijker werden en ik kreeg ook wat beelden door. In de periode daarna vielen de puzzelstukjes verder op hun plaats. Een jaar later kon ik zien hoe ik precies met die thema’s had gewerkt en kreeg ik inzichten voor het nieuwe jaar. Elke Leeuwenpoort en Lichtactivatie voelt voor mij alsof mijn innerlijke kracht verder toeneemt.

De Leeuwenpoort energie kan je nu extra helpen om je bewust te worden welk stuk jij nog in het licht van je bewustzijn mag gaan zetten. Vaak is dat voor een specifiek stuk waar je het komende jaar mee aan de slag mag gaan. Bij mij was dit de eerste keer het besef dat ik veel licht had weggegeven in de relatie met mijn moeder en dat ik dat mocht terughalen. Dat bleek mijn thema voor dat jaar te zijn. Het is niet zo dat dit proces na de Leeuwenpoort, die sluit op 12 augustus, is afgerond. Je hebt daar het hele jaar de tijd voor.

Hoe kun je gebruik maken van de energie van de Leeuwenpoort?

Het gaat er vooral om dat je je openstelt voor de inzichten die nu makkelijker tot je kunnen komen. Dat kan door meer rustmomenten in je dag in te bouwen. Momenten dat je even niets hoeft. Je kunt daarbij de intentie zetten dat je je openstelt voor inzichten hoe jij jezelf nog meer kunt bevrijden en nog meer in je zielskracht kunt gaan staan.

Je hoeft natuurlijk niet de hele dag vrij te houden, maar het kan wel fijn zijn om bijvoorbeeld een lange meditatie te doen. Een extra krachtige methode is om mee te doen aan een Lichtactivatie op deze dag. Een Lichtactivatie kun je zien als een soort geleide meditatie die je met een groep, elk in de eigen omgeving, tegelijkertijd volgt. Hierbij wordt een groepsveld gevormd waardoor er extra veel licht binnen kan komen.

Voor iedereen die meedoet aan zo’n activatie komt precies dat naar voren wat diegene op dat moment (en voor het komende jaar) nodig heeft. Overigens kun je de activatie ook op een ander moment luisteren, omdat de energie verankerd wordt (energie kent geen ruimte en tijd). De energie van de activatie blijft behouden en hier kun je op een later moment nog op intappen.

Omdat ik afgelopen jaren zelf de kracht van Lichtactivaties heb ervaren, en deze mij enorm hebben geholpen bij mijn eigen transformatie en zelfbevrijding, wil ik deze nu ook zelf aanbieden.

Wil jij ook gebruik maken van de krachtige energie van de Leeuwenpoort, om jou te ondersteunen in je transformatie en zelfbevrijding? En wil je dat doen in een begeleide Lichtactivatie die je thuis in je eigen veilige omgeving kunt volgen? Stuur dan een mailtje naar info@vrijomtestralen.nl

Posted in

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.

Hoe kun je van wilskracht naar zielskracht gaan?

kracht

Hoe kun je in je innerlijk kracht stappen? En dan bedoel ik niet je wilskracht, al kan die je zeker ook ver brengen. De vraag is echter of dat is naar hetgeen je ware zelf ten diepste verlangt? Waar jouw ziel naar verlangt?

Die innerlijke kracht komt vanuit je ziel. En soms is dat een lastige, om te weten wat je ziel verlangt. Zeker wanneer je langere tijd gericht bent geweest op overleven. Wanneer je vaak gericht bent op wat anderen van je vinden of verlangen, als je gericht bent op het zorgen voor anderen. Zonder dat dit misschien een bewuste keuze is, maar zo heb je dat altijd gedaan. Je bent dan zo goed afgestemd op de ander, dat het lastig is te voelen wat je zélf ten diepste verlangt.

Hoe weet je of dat voor jou zo is? Immers dit gaat vaak onbewust. Er zijn een aantal kenmerken waaraan je kunt herkennen dat je uit je innerlijke kracht bent. Je kunt wel vooruit komen op wilskracht, en wanneer je heel sterk bent, kun je dit vaak ook nog lang volhouden, maar je ziel zal steeds meer signalen gaan afgeven. Die signalen zou je kunnen zien als een roep van je ziel om terug te keren naar je innerlijke kracht.

Vaak begint het met een onrustig gevoel. Het gevoel zal steeds groter worden. Ook kun je gevoelens van frustratie en machteloosheid ervaren. Het is een soort onbestemd gevoel en het lukt je niet meer om voldoening uit het leven te halen. Ook niet uit dingen die je eerder wel leuk vond. Het voelt alsof je steeds meer de grip over je leven kwijtraakt.

Dit is lastig voor het ego, want die wil graag controle houden, dus die zet je wilskracht eronder. Zodat je dóór kunt gaan. Voor als die dingen waar je je verantwoordelijk voor voelt. Je baan, gezin etc. Hierdoor wordt je steeds moeier. Tot het echt niet meer gaat. Je raakt letterlijk en figuurlijk opgebrand. Je lichaam trekt steeds harder aan de bel, tot je er niet meer omheen kunt om te luisteren naar deze signalen.

Hoe kom je dan uit deze negatieve spiraal?

Er zijn een aantal stappen te onderscheiden en hoewel er een logische volgorde in zit, lopen deze stappen soms ook door elkaar, of komen ze op een later moment weer terug. Je zou het dus ook kunnen zien als ingrediënten die samen maken dat je weer in je innerlijke kracht kunt stappen, in de stroom van jouw leven.

Acceptatie

Allereerst door de accepteren dat je je nu zo voelt. Dat haalt de druk eraf. Dat opent je voor nieuwe mogelijkheden. Want om hieruit te komen is het belangrijk dat je weer naar de diepste verlangens van je ziel luistert. Maar die voel je helemaal niet meer als je nog in weerstand zit.

De eerste stap is dus om deze weerstand los te laten.

Overgave en vertrouwen

De volgende stap is erkennen dat het leven er voor je is. Ik schreef er eerder over in mijn vorige blog. Eigenlijk is dit de stap van overgave en vertrouwen. Je beseft dat je het nu misschien nog niet ziet, maar dat er nog zegeningen in deze situatie voor je liggen. Dat alles wat je nu meemaakt een ervaring voor je ziel is en dat je overal wat kunt leren.

Onderzoek de lessen

Vervolgens kun je onderzoeken wat je uit deze situatie kunt leren. Dat kan groot zijn, bijvoorbeeld dat deze burn-out je dichter bij je ziel brengt. Of dat je door deze relatiecrisis dichter bij je zelfliefde komt. Of wellicht de baan die je niet kreeg, terwijl er iets veel mooiers in het verschiet ligt dat je nu nog niet ziet. Het kan ook zijn dat je het nu nog niet, soms zie je de les pas achteraf. Maar hoe meer je het accepteert dat je het nu zo is, hoe makkelijker het inzicht tot je gaat komen. En dat kan sneller zijn dan je nu misschien denkt.

Dankbaarheid

Het mooiste is als je ook dankbaar kunt zijn voor deze lessen. Misschien lukt dat nog niet meteen en komt het later, dat is ook oké. Deze stap kan ook later in het proces terugkomen.

Vrijlaten of loslaten

De volgende stap om te onderzoeken wat de verlangens van je ziel zijn, is om te kijken wat je hiervoor nog mag loslaten zodat je je verlangens ook kunt verstaan.

Wat mag jij eerst nog vrijlaten om meer vanuit je ware zelf te leven? Welke overlevingsstrategieën, overtuigingen of patronen? Welke onverwerkte gebeurtenissen mag je eerst nog verder helen? Waar ben jij van jezelf weggegaan? Mag jij misschien eerst nog meer zelfliefde ontwikkelen? De mening van anderen loslaten? Schuldgevoel of schaamte loslaten? Oftewel: waar mag jij je ware zelf van bevrijden?

De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Vaak raakt het aan de drie pijlers van zelfbevrijding: het vergroten van je zelfliefde, het herinneren van je ziel en het helen van je innerlijk kind. Door deze drie pijlers te combineren, kun je jezelf steeds verder bevrijden. En zo komt er ruimte voor de verlangens van je ziel. Je kunt hierdoor steeds meer vanuit je ziel gaan leven.

Hoe meer je jezelf bevrijdt, hoe meer beter je de verlangens van je ziel kunt verstaan.

Verlangens van je ziel

Dat kunnen dingen in de lijn van je zielsmissie zijn: welke stap je nu mag zetten om te creëren wat je als ziel wil doen op aarde. En stiekem is dat vaak ook weer verbonden met je zielsles, wat je zelf eerst hebt geleerd. Want daarmee kun je anderen ook helpen. Misschien niet op grote schaal, het kan ook zitten in de kleinere dingen: in de opvoeding van je kinderen, of het licht zijn op donkere plekken, bijvoorbeeld als een familielid verdrietig is.

Maar het kan natuurlijk wel groter zijn. Als je echt een diep verlangen vanuit je ziel voelt, weet dat dit dan echt voor jou is weggelegd. Anders had je het verlangen niet gehad. Ik heb het dan niet over een verlangen vanuit een tekort aan iets, dat komt namelijk uit het ego. Ik heb het hier om een zielsverlangen, waarbij je diep vanbinnen voélt dat het bij je past. Ook al lijkt het heel ver weg, je mag de eerste stapjes zetten om het verlangen te volgen. Zo zet je koers in de stroom van je zielskracht. En stiekem zijn we nu ook aan het manifesteren.

Door jezelf te bevrijden kun je weer leven vanuit zielskracht. Je volgt dan de verlangens van je ziel.

Zielskracht

Wanneer je deze verlangens volgt, naar je innerlijke stem luistert, dan sta je in je kracht. Dan hebben we het niet meer over wilskracht, maar over wat ik noem zielskracht. Dat is jouw innerlijke kracht van je ziel en je kunt er altijd naar terugkeren. Het is er altijd voor jou, niemand kan jou dat afnemen.

Het is als varen op de zee van het leven. En de koers door je ziel laten bepalen. Het is een mengeling van acceptatie, overgave, lessen leren, dankbaar zijn, loslaten en naar de verlangens van je ziel luisteren en die dan ook volgen. Elke keer weer. Ook als je even van koers afwijkt. Dat innerlijke kompas is er altijd, je raakt het nooit kwijt. Het enige wat je hoeft doen is los te laten. Los te laten dat je niet precies weet waar je naar toe gaat, wat je onderweg tegenkomt, welke obstakels je treft die uiteindelijk misschien je zegeningen blijken te zijn.

Je innerlijk kompas vraagt om een open hart

Hoe zuiverder jouw hart, hoe beter je de stem van je ziel kunt verstaan. Des te beter je voelt of weet wat je mag doen, wat je volgende stap is.

Hoe doe je dat, een open hart? Eigenlijk komen we dan weer terug bij de vorige stappen. Het gaat er namelijk om dat je alles accepteert in het leven. Die relatie die uitging, kun je al je wrok loslaten? Een dierbare die je verloren hebt, kun je het verdriet werkelijk toelaten en het accepteren? Iemand die jou pijn gedaan heeft, kun je dit achter je laten?  De fouten die je gemaakt hebt, kun je jezelf hiervoor vergeven en het schuldgevoel loslaten? Durf je ondanks wat er gebeurd is, de liefde te blijven voelen? Voor jezelf, je ex, je dierbare, diegene die je pijn heeft gedaan. Dwars door alle pijn heen?

Want zodra je het verdriet echt toelaat, dan blijft de liefde over. Je kompas kan weer alle kanten uitwijzen. Ook als het pijn doet. Een kompas dat niet naar een bepaalde kant mag wijzen, werkt niet. Een kompas dat niet naar het noorden mag wijzen, is geen kompas. Het gaat erom dat je alles kunt accepteren, wat echter niet betekent dat je alles moet goedkeuren en in situaties moet blijven die niet goed voor je zijn. Maar daarover later in een andere blog.

Wat kun je nu doen?

Je kunt op elk moment gebruik maken van deze stappen en zoals eerder gezegd lopen deze door elkaar heen. Wil je meer lezen over de pijlers van zelfbevrijding, dan kan dat hier in mijn gratis e-book.

Leeuwenpoort

Wist je dat het nu een hele krachtige tijd is om weer in je innerlijke kracht te gaan staan? Om te onderzoeken hoe je nog meer vanuit je zielskracht kunt gaan leven? Wat jij nog mag bevrijden, om nog meer vanuit je innerlijke kracht te leven?

Vandaag, op 26 juli, opent namelijk de Leeuwenpoort. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat elk jaar op 8 augustus het hoogtepunt bereikt. Maar ook in de periode daarvoor, vanaf 26 juli, kun je waardevolle inzichten krijgen in waar jij je licht nog weggeeft. In welke sluiers er nog om het licht van jouw ziel hangen. In wat jij nog los mag laten zodat je jezelf verder kunt bevrijden om meer vanuit je ware zelf te leven.

De Leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld Leeuw, omdat dan de zon in dit sterrenbeeld staat. Bovendien komt rond 26 juli de ster Sirius weer boven de horizon, welke in veel oude culturen als de spirituele zon werd gezien. Dat maakt deze periode extra krachtig.

De Leeuwenpoort brengt precies aan het licht, of in je bewustzijn, welk stukje jij nu mag transformeren om meer in je innerlijke kracht te komen. Het kan zijn dat er deze periode dingen in je bewustzijn komen die je eerder nog niet kon zien.

De eerste keer dat ik kennismaakte met de Leeuwenpoort, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. In aanloop naar de Leeuwenpoort, kreeg ik ineens inzichten. Ik begreep eerst nog niet waar deze nieuwe inzichten vandaan kwamen, tot ik een mail kreeg waarin ik las dat er nu oude familiethema’s aangeraakt konden worden waar je je eerder onbewust van was. Het klopte precies.

Op de dag van de Leeuwenpoort deed ik mee aan mijn eerste Lichtactivatie. Het was alsof mijn eerdere inzichten nog duidelijker werden en ik kreeg ook wat beelden door. In de periode daarna vielen de puzzelstukjes verder op hun plaats. Een jaar later kon ik zien hoe ik precies met die thema’s had gewerkt en kreeg ik inzichten voor het nieuwe jaar. Elke Leeuwenpoort en Lichtactivatie voelt voor mij alsof mijn innerlijke kracht verder toeneemt.

De Leeuwenpoort energie kan je nu extra helpen om je bewust te worden welk stuk jij nog in het licht van je bewustzijn mag gaan zetten. Vaak is dat voor een specifiek stuk waar je het komende jaar mee aan de slag mag gaan. Bij mij was dit de eerste keer het besef dat ik veel licht had weggegeven in de relatie met mijn moeder en dat ik dat mocht terughalen. Dat bleek mijn thema voor dat jaar te zijn. Het is niet zo dat dit proces na de Leeuwenpoort, die sluit op 12 augustus, is afgerond. Je hebt daar het hele jaar de tijd voor.

Hoe kun je gebruik maken van de energie van de Leeuwenpoort?

Het gaat er vooral om dat je je openstelt voor de inzichten die nu makkelijker tot je kunnen komen. Dat kan door meer rustmomenten in je dag in te bouwen. Momenten dat je even niets hoeft. Je kunt daarbij de intentie zetten dat je je openstelt voor inzichten hoe jij jezelf nog meer kunt bevrijden en nog meer in je zielskracht kunt gaan staan.

Je hoeft natuurlijk niet de hele dag vrij te houden, maar het kan wel fijn zijn om bijvoorbeeld een lange meditatie te doen. Een extra krachtige methode is om mee te doen aan een Lichtactivatie op deze dag. Een Lichtactivatie kun je zien als een soort geleide meditatie die je met een groep, elk in de eigen omgeving, tegelijkertijd volgt. Hierbij wordt een groepsveld gevormd waardoor er extra veel licht binnen kan komen.

Voor iedereen die meedoet aan zo’n activatie komt precies dat naar voren wat diegene op dat moment (en voor het komende jaar) nodig heeft. Overigens kun je de activatie ook op een ander moment luisteren, omdat de energie verankerd wordt (energie kent geen ruimte en tijd). De energie van de activatie blijft behouden en hier kun je op een later moment nog op intappen.

Omdat ik afgelopen jaren zelf de kracht van Lichtactivaties heb ervaren, en deze mij enorm hebben geholpen bij mijn eigen transformatie en zelfbevrijding, wil ik deze nu ook zelf aanbieden.

Wil jij ook gebruik maken van de krachtige energie van de Leeuwenpoort, om jou te ondersteunen in je transformatie en zelfbevrijding? En wil je dat doen in een begeleide Lichtactivatie die je thuis in je eigen veilige omgeving kunt volgen? Stuur dan een mailtje naar info@vrijomtestralen.nl

Posted in

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.

Nicole Nefs-Willard

Als holistisch transformatiecoach is het mijn missie om jou te helpen jezelf te bevrijden zodat je weer voluit kunt genieten van het leven. Hierbij richt ik mij zowel op het omarmen van je aardse mens-zijn en het helen van je innerlijk kind als op de verbinding met jouw ziel. Omdat juist deze combinatie zo krachtig en waardevol is.