Hoi! Ik ben Nicole

Ik ben Nicole Nefs-Willard. Transformatiecoach voor mens en ziel.

Ik help vrouwen die aan het overleven zijn om zichzelf te bevrijden zodat ze weer volop kunnen genieten van het leven.

In andere woorden: ik help vrouwen van wie hun innerlijk huis dreigt in te storten om dit vanaf de fundering weer op te bouwen tot een prachtig licht huis om in te leven.

Nicole Nefs-Willard

De roep van mijn ziel: verbouwing van mijn innerlijk huis

Drie jaar geleden startte de verbouwing van mijn innerlijk huis. Ik kon niet anders, want het dreigde in te storten. Ik was al langer meer aan het overleven dan werkelijk te leven. Het overlijden van mijn moeder was de laatste druppel. Ruim een half jaar later kon ik amper mijn bed nog uit komen.

Ondanks dat ik het op papier zo goed voor elkaar had was ik ontzettend moe en kon nergens meer van genieten. Ik had nauwelijks nog energie voor mijn gezin en werk. Ik was op het randje van een burn-out / bore-out / depressie.
Achteraf gezien bleek dit de roep van mijn ziel te zijn.

Ik verdiepte mij in hoogsensitiviteit, maar dat verklaarde slechts een deel van mijn klachten. Ik besefte dat er meer nodig was. En ergens wist ik ook wel dat ik nog wat uit mijn verleden te verwerken had. Ook al hield ik mijzelf graag voor dat het allemaal wel meeviel.

Naar een therapeut wilde ik niet, omdat ik het zelf wel kon, zoals ik dat altijd had gedaan. En ik was bang om in te storten. Bovendien voelde ik een enorme verantwoordelijkheid richting mijn gezin en baan om door te gaan.
Ik cijferde mijn eigen gevoelens vaak weg.

Ik voelde dat het zo echt niet langer ging en dat er iets móest veranderen.

Mijn weg naar zelfbevrijding

Begin 2020 stelde ik mijzelf de vragen 'Hoe krijg ik meer energie?', 'Wie ben ik?' en 'Wat kom ik hier doen?' Dit was het startpunt van mijn zelfbevrijding, de verbouwing van mijn innerlijk huis.

Ik werkte aan een stevige fundering van zelfliefde. Ik verbond mij weer met mijn ziel, met mijn essentie van liefde en licht. En ik leerde mijn innerlijk kind te omarmen en te helen, het kleine meisje in mij. Hierdoor was ik in staat mijn verleden te verwerken en steeds meer ruimte te maken voor mijn pure zielskwaliteiten.

Het was een weg naar binnen, een weg terug naar mijn ware zelf. Want juist door mijn zelfliefde te vergroten, gevoelens van schaamte en schuld los te laten en mijn trauma's te helen, kwam ik steeds dichter bij mijn essentie van mijn ziel. Mijn ziel die er altijd al was, maar die ik steeds beter begon te verstaan. Zo kon ik mijn ervaringen plaatsen in mijn zielslessen en zielsmissie, het werd duidelijk wat ik hier wil leren en creëren in dit leven. Wonden konden getransformeerd worden in wonderen. Er kwam steeds meer ruimte voor vreugde en synchroniciteit.

Deze weg naar zelfbevrijding heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik geniet weer voluit van het leven!

De werkelijke bevrijding lag in het omarmen van zowel mijn spirituele essenties als mijn aardse mens-zijn

Over Vrij om te Stralen

Begin 2023 heb ik het besluit genomen om volledig voor mijn zielsmissie te gaan en heb ik mijn baan als apotheker opgezegd.
Ik ben gestart met mijn zielsbedrijf Vrij om te Stralen om andere vrouwen te helpen zichzelf ook te bevrijden.

Om vrij te worden van het verleden, van onbewuste beschermlagen en blokkerende overtuigingen.
Om jouw zielslicht weer te bevrijden! Zodat jij ook weer kunt stralen en kunt genieten van het leven.

Ik weet dat deze vreugde en liefde en licht ook in jou zitten! Ongeacht hoe het nu wellicht voelt.
Als menszijn heb je ervaringen opgedaan waardoor je misschien minder vanuit je ware zelf bent gaan leven,
maar juist door jouw ziel en jouw menszijn te omarmen kun je weer bij dat licht in jezelf komen.
Bij die levensvreugde, bij jouw essentie!

Ik combineer mijn eigen ervaringen met de kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen (o.a. Holistisch therapeut / coach, Familieopstellingen, Reiki I + II + Master), om jou hierin te begeleiden.
Dit doe ik met mijn blogs, nieuwsbrief, gratis e-book, boeken, trainingen, zelfbevrijdingstraject en helende reizen.

Nicole2 400x 550

Wat je verder over mij mag weten

Mijn uitgangspunt is dat jij al helemaal goed genoeg bent. Jouw essentie is Liefde en Licht. En je ziel mag hier als mens ervaren, spelen en groeien. Alleen voel je dat soms niet meer door gebeurtenissen uit je verleden.

Maar wat er ook is gebeurd, je kunt altijd het besluit nemen om jezelf te bevrijden. En wanneer je dat doet, dan gaat het universum voor jou aan het werk en brengt mogelijkheden op je pad om jezelf te bevrijden.

Alleen jíj kunt jezelf bevrijden. Dat is wellicht confronterend, maar tegelijkertijd is het ook direct bevrijdend, alles zit al in jou! Jij mag nu de leiding terug nemen over je leven.

Ik ben hier om jou weer jouw liefde en licht te laten herinneren. Om jou weer in je kracht te zetten. En daarvoor is het belangrijk dat je zelf ook echt de commitment voelt om jezelf te bevrijden.

Ik wil je één ding op het hart drukken. En dat is om je eigen waarheid te volgen. Voel wat goed en kloppend voelt voor jou. Wat anderen ook zeggen, wat ik ook zeg. Het gaat erom dat jij binnenin jezelf voelt of het goed is voor jou! Er is niet één waarheid, maar er is wel één waarheid voor jou, voor dit moment, voor wie je nu bent. Luister daarom altijd naar het fluisterstemmetje in je hart, het kompas van je ziel. Dan zit je altijd goed.

Dit is typisch Nicole

nicole bloemen

Ik heb een liefde voor alles wat met de natuur te maken heeft. Ik ben het liefst in het bos, wandelend of fietsend met mijn gezin. Ook mediteer ik graag bij de eik in onze tuin. Ik ben gek op wilde bloemen en heb dan ook veel kleding en spullen met bloemetjespatroon!

bloementuin

Acht jaar geleden hebben mijn man en ik de Randstad verruild voor het Groningse platteland. Hier wonen we met onze twee lieve zoontjes op een boerderijtje met een stukje grond. Hier genieten we van onze moestuin, de bloementuin en het 'wilde' stuk voor de dieren.

boek schrijven

Ik ben gek op schrijven. Het liefst met een vulpen in een mooie journal. En natuurlijk ook in blogs en... in mijn eigen boek! Een droom die ik als kind al had. En nu ben ik bezig met mijn eerste boek. Je leest het goed, de eerste, want de volgende 3 zitten al in mijn hoofd:)

draken kristallen grid

Als kind wilde ik altijd al vliegen. Nu vlieg ik op draken! Ik meditaties dan hè;) Anderhalf jaar geleden verscheen mijn drakengids in mijn meditatie. Inmiddels heb ik een hele clan. Wat een ongelofelijke liefde, bescherming, transformatie en power geven ze mij!

quote einstein miracles

Bovenstaande quote van Einstein is mijn lijfspreuk geworden. Ik heb een paar jaar geleden voor de laatste manier gekozen. Het leven wordt magisch mooi wanneer je ervan uitgaat dat alles een wonder is! Je zult dan zoveel synchroniciteit en vreugde ervaren.

kind vlinder magic 500 x 400

Ik heb een grote verbeeldingskracht. Ik leef graag vanuit verwondering. Verbeelding is de taal van mijn innerlijk kind en mijn pure zielskwaliteiten. Het brengt mij vreugde en magic! Daarnaast heeft verbeelding sterke helende eigenschappen.

balans vlinder

Met al die verbeeldingskracht zou je het misschien niet verwachten, maar ik ben ook heel analytisch. Tot voor kort was ik zelfs werkzaam als apotheker. Nu combineer ik mijn analytische kant met mijn gevoelige kant van zachtheid en verbeeldingskracht. Deze mix geeft mij balans.

star being

Ik heb ook een enorme liefde voor edelstenen. In mijn werkkamer word ik omringd door kristallen draken, eenhoorns, elven ones, star beings en andere prachtige kristallen. Als kind kocht ik van mijn zakgeld al kleine edelsteentjes en die voorliefde is alleen maar sterker geworden.

theezakje

Tot slot: ik drink de hele dag door lekkere theetjes. Deze spreuk stond op het label van een theezakje. En dat is precies waar ik voor sta. Dat je je eigen unieke kleuren mag uitstralen. Ook wanneer die anders of misschien een beetje 'vreemd' zijn. Je bent prachtig met je unieke kleuren en talenten!

Zet vandaag nog de eerste stap van overleven naar genieten

Vraag het GRATIS e-book aan en ontdek de drie pijlers tot zelfbevrijding